• Satılık!
  • -30%
Top Yayıncılık 1. Sınıf Şiirce Masallar(8 Kitap)

Top Yayıncılık 1. Sınıf Şiirce Masallar Dizisi (8 Kitap)

Yayınevi: Top Yayıncılık
Yazar: Ahmet Uysal
Çizer: Gürsoy Şeref
ISBN: 9786055477459
Kitap Sayısı: 8 Kitap
Sayfa Sayısı: 16 Sayfa
Boyut: 16 x 24 cm
Kağıt - Cilt: 90 gr. 1. hamur kağıt, tel dikiş

 

Top Yayıncılık 1. Sınıf Şiirce Masallar Dizisi (8 Kitap)

 

1 - Yedi Sarı Yengeç
Biliyor musun, yengeçler hem denizde, hem de karada yaşayabilirler. Peki bizim yedi sarı yengeç şimdi nerede? Belki de kitabın içinde! Haydi sarı yengeçlerin peşine...
2 - Çevreci Martı
Eminim sen de çevrenin temiz olmasını istersin. Peki, çevreni temiz tutmak için neler yapıyorsun? Bizim çevreci martı, bunun için çalışıyor. Bakalım neler yapıyor?
3 - Tekir’in Çadırı
Tatiller ne güzeldir, değil mi? Peki kedilerin de tatil yapabileceğini düşündün mü? Bizim Tekir Kedi, tatilleri çok seviyor. Çadırını alıp tatile gidiyor. Bakalım nereye gidiyor? Orada neler yaşıyor?
4 - Mavi Top’un Serüveni
Top oynamayı sever misin? Aslında bu soruyu sormadan önce yanıtını biliyordum. Elbette herkes top oynamayı sever. Peki, sence mavi bir top ne yapmayı sever?
5 - Kuşların Tatil Köyü
Arkadaşlarını çok sevdiğinden eminim. Biliyor musun, bizim kuşlar da arkadaşlarını çok seviyorlar. Onlar için bir tatil köyü kurmak istiyorlar. Bakalım bunun için neler yapıyorlar?
6 - Kırmızı Kuyruklu Uçurtma
Uçurtmalar da kuşlar gibi gökyüzünde süzülür. Ama uçurtmaların, onları yeryüzüne bağlayan ipleri vardır. Peki, ipi kopan bir uçurtma sence nerelere gider? Yolculuğu nerede biter?
7 - Minik Serçe
Herkesin bir evi var. Fillerin, aslanların, tilkilerin, balıkların... Elbette bizim Minik Serçe’nin de. Ama o yeni bir yuva kurmak istiyor. Acaba neden?
8 - Kuşların Şarkısı
Hepimiz rüya görürüz. Her rüyamızda başka dünyalara yolculuğa çıkarız. Oya da, bir gece kuşların dünyasına doğru yola çıkmış. Sen de Oya’nın yolculuğuna katılmak ister misin?

Örnek Sayfa;

 
No reviews

Bu ürünü alan alıcılar ayrıca şunları da aldılar:

Listeye Eklendi