• Satılık!
  • -30%
Top Yayıncılık 1. Sınıf Nasrettin Hoca(8 Kitap)

Top Yayıncılık 1. Sınıf Nasrettin Hoca Dizisi (8 Kitap)

Yayınevi: Top Yayıncılık
Düzenleyen: Muhterem Tortop
ISBN: 9786055747220
Resimleyen: Özlem Keleş
Kitap Sayısı: 8 Kitap
Sayfa Sayısı: 16 Sayfa
Boyut: 16 x 24 cm
Kağıt - cilt: 90 gr. 1. hamur kağıt, tel dikiş

Stokta yok
22,40₺ 32,00₺ -30%
Vergi dahil

miktar Unit discount Kazancınız
10 35% 78,40₺
 

Top Yayıncılık 1. Sınıf Nasrettin Hoca Dizisi (8 Kitap)

 

1 - Kedi Nerede?

Hayvanları seviyor musun? "Evet" dediğini duyar gibiyim. Nasrettin Hoca da hayvanları çok seviyor. Hatta evinde bir kedi bile besliyor. Sanırım şimdi de kedisini arıyor. Bakalım kedi nerede?

2 - Tavşanın Suyunun Suyu

Hiç tavşanın suyu olur mu, diye düşünme. İşin içinde Nasrettin Hoca varsa elbette olur. Eminim nasıl olur diye merak ediyorsun. Öyleyse hemen birinci sayfaya!

3 - Ya Kabak Düşseydi?

Bazen aklımıza değişik sorular gelir, değil mi? Çikolatalar ağaçta yetişseydi ya da şekerler saksıda... Bir gün Nasrettin Hoca da kendi kendine ilginç bir soru sormuş. Bakalım Hoca’nın sorusu neymiş?

4 - Zorla Davet

Herkesi sevmek ne güzel, değil mi? Nasrettin Hoca da çevresindekileri seven biri. Herkes de onu seviyor. Ama bu kez Hoca komşusuna biraz kızıyor. Ona bir oyun oynuyor. Bakalım zorla davet nasıl oluyor?

5 - Doğuran Kazan

"Müjde! Müjdeee! Kitabın doğurdu!” desem bana inanır mısın? Biliyorum, kitap doğuramaz ki, diye düşünüyorsun. Ama Nasrettin Hoca’nın kazanı doğurdu. Bakalım nasıl oldu?

6 - Peşin Parayı Duyunca

Rengârenk oyuncakların olsun ister misin? Kim istemez ki... Peki, oyuncak almak için para biriktirir misin? Nasrettin Hoca, ne yazık ki para biriktirememiş ve borçlanmış. Bakalım sonra neler olmuş?

7 - Ye Kürküm Ye!

Bizim Nasrettin Hoca ne komik biri... Şimdi de kürküne yemek yediriyor. Kürk hiç yemek yer mi, diye şaşırma. Eğer bu kürk Nasrettin Hoca’nınsa mutlaka bir nedeni vardır. Peki, nedenini öğrenmek ister misin?

8 - Tarifi Bende

Hiç yemek yaptın mı? Peki, hiç yemek tarifi biliyor musun? Nasrettin Hoca bir tanesini biliyor. Ama "Tarifi bende!” diyor, kimselere vermiyor. Acaba neden böyle yapıyor?

 

Örnek Sayfa;

No reviews
Listeye Eklendi