• Satılık!
  • -30%
Top Yayıncılık 1. Sınıf Yaşamdan Öyküler(8 kitap)

Top Yayıncılık 1. Sınıf Yaşamdan Öyküler Dizisi (8 kitap)

Yayınevi: Top Yayıncılık
Yazar:
Hüseyin Yurttaş
Çizer: Hande Dilek Akçam
ISBN: 9786055747947
Kitap Sayısı: 8 Kitap
Sayfa Sayısı: 16 Sayfa
Boyut: 16 x 24 cm
Kağıt: 90 gr. 1. hamur kağıt, tel dikiş

Stokta yok
22,40₺ 32,00₺ -30%
Vergi dahil

miktar Unit discount Kazancınız
10 35% 78,40₺
 

Top Yayıncılık Yaşamdan Öyküler Dizisi (8 kitap) (1. SINIF)

1 - Camgöz Martı
Denizler üzerinde süzülen martıları bilirsin. Camgöz Martı da onlardan biri. Göklerde mutlulukla uçuyor. Ama sakın onu kızdırmayın. Yavrularını koruması gerektiğinde çok tehlikeli olabilir.
2 - Çilli ile Pullu
Evinde hangi hayvanları besleyebilirsin? Bir fil? Bir timsah? Tamam tamam, elbette onlardan biri değil. Bizim Pelin, evde iki civciv beslemeye karar veriyor. Peki ya bu civcivler, Pelin’in başına ne işler açıyor?
3 - Daldaki Kuş
Yavru bir kuş düşün. Henüz uçamıyor bile. Bir ağacın dalında çaresizce yardım bekliyor. Ona yardım etmek için neler yapardın? Bakalım Çiğdem ve arkadaşları neler yapıyor?
4 - Şaşkın Kumru
Bir misafiriniz var. Ama eve girmemekte ısrarlı. Onun gözü balkonda. Hemen şaşırma. Bu misafir bir kuştan başkası değil! Bizim Şaşkın Kumru da bir balkona misafir oluyor. Bakın bundan sonra neler oluyor?
5 - Yumak
Yapayalnız ve üşümüş bir köpek düşün. Yardıma ihtiyacı var. Ama bir de onu arayan sahibi. Bakalım bizim Yumak’ı kim bulacak? Öykü nasıl sonlanacak?
6 - Haydi Yarışa
Yarış arabalarının sesini duyuyor musun? Kitabın içinden geliyor. Çünkü bu kitapta iki oyuncak araba yarışıyor. Peki, yarışı kim kazanıyor?
7 - Kırlangıç Kardeşler
Sence bir kırlangıç ailesi, nereye yuva yapar? Bir ağaca mı, yoksa çalılıklara mı? Belki bir evin üst katına, belki de bir kitabın tam ortasına..
 8 - Miyavcık
"Maskara” adı sence kime ait olabilir? Bir insana mı, bir file mi? Peki ya bu ad bir kedinin olabilir mi? Evet evet! O, bir kedi. Ama yuvasız bir kedi. Bakalım Maskara kendine bir yuva bulabilecek mi
Örnek Sayfa;

No reviews

Bu ürünü alan alıcılar ayrıca şunları da aldılar:

Listeye Eklendi