• -25%
Timaş Yayınları Kurtuluşun Kahramanları 3. ve 4. Sınıflar (10 Kitap)

Timaş Yayınları Kurtuluşun Kahramanları Serisi (10 Kitap)

Yayınevi: Timaş Yayınları
Yazar: İsmail Bilgin
ISBN: 9786051140667
Ebat: 13,5 x 19,5 cm
Kapak: Özel Baskılı Kapak
Kitap sayısı: 10 kitap 96 Sayfa
 

Timaş Yayınları Kurtuluşun Kahramanları Serisi (10 Kitap) (4 ve 5. SINIF)

Hakkında;

Bebeğiyle beraber karlı dağları aşmayı göze alarak İnebolu’dan Kastamonu’ya cephane taşıyan genç bir kadın, Şerife Bacı…
Sarıkamış, Elveda Balkanlar, Çanakkale Destanı, Medine Müdafaası, Galiçya gibi eserleriyle yakından tanıdığınız İsmail Bilgin, şimdi de tarihi macera romanlarıyla Genç Timaş okurlarının karşısında. Yazar, dokuz yaş üstü için kaleme aldığı Kurtuluşun Kahramanları dizisinde, genç okurları Kurtuluş Savaşı sırasında işgallere karşı memleketlerini canla başla savunan gerçek kahramanlarla tanıştırıyor. İstanbul, İzmir, Antep, Trabzon, Maraş, Aydın, Kütahya, Erzurum, İzmit gibi yurdun dört bir yanında yaşanmış heyecan dolu kahramanlık hikâyelerini gençler ellerinden bırakamayacaklar.

Kurtuluşun Kahramanları dizisi hem sağlayacağı tarihi alt yapı hem de kazandıracağı ahlaki değerler bakımından, yabancı kültürlerin kahramanlarını benimsemek durumunda kalan gençler için muhteşem bir alternatif. Kurguların birbirinden bağımsız olduğu on kitaptan oluşan Kurtuluşun Kahramanları dizisinde her kitap bir kahramanın tehlike, macera ve cesaret dolu hikâyesini anlatıyor.

Set İçeriği;

  1. Fatma Seher Hanım
  2. Binbaşı Emire Ayşe
  3. İpsiz Recep
  4. Onbaşı Nezahat
  5. Yörük Ali Efe
  6. Şerife Bacı
  7. Hasan Tahsin
  8. Şahin Bey
  9. Sütçü İmam
  10. Küçük Yusuf

Örnek Sayfalar;

No reviews

Bu ürünü alan alıcılar ayrıca şunları da aldılar:

Listeye Eklendi