• -40%
Teas Press 8. Sınıf LGS Teaskop Yeni Nesil İnkılap Tarihi Soru Bankası

Teas Press 8. Sınıf LGS Teaskop Yeni Nesil İnkılap Tarihi Soru Bankası

Yazar: Komisyon
ISBN: 9786053014812
Sayfa: 224
Ebat: 19,5 x 27,5 cm
Kağıt: 1.Hamur Kağıt
Kapak : Karton Kapak
 

Teas Press 8. Sınıf LGS Teaskop Yeni Nesil T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Soru Bankası

  • Yeni Müfredata Uygun
  • Tamamı Yeni Nesil Sorular
  • Tamamı Çözümlü
  • Kazanım Odaklı Pekiştirme

TEMEL TEST

Soru Bankalarımızın ilk aşaması olan Temel Test kısmı, özellikle yeni nesil sorulara hazırlık aşamasında öğrencilerin temel bilgilerini ölçme hedefli hazırlanmıştır. Burada yer alan sorular ipucu bilgileriyle desteklenerek soruların çözüm yollarına ilişkin öğrencilere planlı bir yol izleme olanağı sağlayacaktır. İstenen hedefe ulaşmada ilk adım olacak bu bölüm her konu ile ilgili yeni nesil soru tarzlarına alışma niteliğinde, öğrencileri belli bir temel ile ileriki aşamalara hazırlayacaktır.

EĞİTEN TEST

Bu bölümde konular ile ilgili oluşturulan temel bilgiler üzerine öğrencileri biraz daha zorlayacak tarzda yeni nesil sorular eklenerek eğitici bir öğretme modeli benimsenmiştir. Eğiten testler de özellikle yeni nesil soru kalıplarına öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamayı amaçladık. Ünitenin genel anlamda en iyi şekilde anlaşılması ancak sağlam bir konu hazırlığı ile mümkün olacağı hedefi ile yola çıkılarak hazırlanan bu bölüm, öğrencinin düşünme gücünü geliştirecek önemli bir yardımcı olacaktır.

ANTRENMAN TESTİ

Ünite sonlarında genel tarama şeklinde planlanan bu bölümde öğrencilerin konularla ilgili seviyelerini test etmeleri amaçlanmıştır. PISA ve TIMMS tarzı sorulardan oluşan Antrenman Testleri yeni nesil sorulara öğrencileri en iyi şekilde hazırlayacak destekçileri olacaktır. Kazanım Odaklı Pekiştirme metodu ile öğrendiklerini uygulama alanlarını bulacakları ve bunun bir sonraki aşaması olan bölüm için de kendini hazırlayacakları hem öğretici hem de düşündürücü bir bölüm olarak tasarlanmıştır.

SINAVA HAZIRLIK TESTİ

Kurumsal deneme tadında hazırlanan bu bölümde, öğrencilere gerçek sınav heyecanını yaşatacak ve onları hedeflerine en iyi şekilde hazırlayacak soru kalıpları kullanıldı. Kazanım Odaklı Pekiştirme sağlayacak PISA ve TIMMS tarzı yeni nesil sorular gerçek sınava hazırlanan öğrencilerin yolunu aydınlatacak bir rehber olacak şekilde tasarlandı. Ünitenin genel başarısını test edebilecek imkanı sağlayan bu bölüm, ilk üç bölümdeki aşamalı geçiş ile öğrencinin geldiği noktayı aynı zamanda öğretmenlerimize de tam olarak gösterecek destekleyici bir kaynak olacaktır.

No reviews
Listeye Eklendi