• -20%
Koza Yayınları 1. Sınıf Yetenek Matematik

Koza Yayınları 1. Sınıf Yetenek Matematik

Yazar: Komisyon
ISBN: 9786051452746
Sayfa: 176
Kapak: Karton
Ebat :
19 x 27 cm
Baskı: Renkli ve Resimli
Kağıt: 1.Hamur

Stokta yok
20,00₺ 25,00₺ -20%
Vergi dahil

 

Koza Yayınları 1. Sınıf Yetenek Matematik

"Her çocuk matematik öğrenebilir.” "Matematik korkulacak bir ders değil!..” düşüncesiyle çocukların gelişim düzeyleri dikkate alınarak hazırlandı. Çocuklara matematik sevgisini kazandıracak, hem eğlenmelerini hem de başarılı olmalarını sağlayacak bir kitap…

Her çocukta olan matematik zekânın ortaya çıkarılması ve geliştirilmesine özen gösterildi. Bu amaçla, Yetenek Matematik 1’de matematiği sevdirerek öğretecek, çözerken eğlendirecek, problem çözme becerileri kazandıracak örnek çalışmalara, çoklu zekâ uygulamalarına, yetenek testlerine, zihinden işlemlere, zekâ oyunlarına vb. etkinliklere yer verildi.

Öğrencilerin kavramsal ve işlemsel bilgiler arasında ilişki kurabilmesi için verilen kazanımlarla ilgili kısa bilgilerle kitap içeriği zenginleştirildi. İlkokul 1. sınıf matematik dersi öğretim programında yer alan tüm kazanımlar tek tek işlendi. Her kazanımla ilgili öğrencinin yapacağı çok sayıda alıştırma, örnek çözüm, soru, ölçme ve değerlendirme sayfaları düzenlendi.

19,5x27,5 cm boyutlarında, 176 sayfa olup 80 g kâğıda basılı; kapak ve iç baskılar 4 renk ofset baskı olup kapaklar selofan kaplıdır.
No reviews

Bu ürünü alan alıcılar ayrıca şunları da aldılar:

Listeye Eklendi