Mavi Yunus Yayınları Zıpzıp ile Pıtpıt Eğitim Seti (3-4 Yaş)
Mavi Yunus Yayınları Zıpzıp ile Pıtpıt Eğitim Seti (3-4 Yaş)
Mavi Yunus Yayınları Zıpzıp ile Pıtpıt Eğitim Seti (3-4 Yaş)
Mavi Yunus Yayınları Zıpzıp ile Pıtpıt Eğitim Seti (3-4 Yaş)

Mavi Yunus Yayınları Zıpzıp ile Pıtpıt Eğitim Seti (3-4 Yaş)

Yayınevi : Mavi Yunus Yayınları
Yazar : Komisyon
ISBN : 9786059063234

 

Mavi Yunus Yayınları Zıpzıp ile Pıtpıt Eğitim Seti (3-4 Yaş)

 

 ZıpZıp ile PıtPıt Eğitim Seti, 24 ay ve üzeri çocukların gelişim göstergelerine ve özelliklerine göre, "0-36 Ay Çocuklar İçin Eğitim Programı” dikkate alınarak hazırlandı. Uygulama kitaplarında yönergeler, kısa ve anlaşılır şekilde emir cümleleri kullanılarak verildi.

     DİK TEMEL HARFLERLE güncellenen ZıpZıp ile PıtPıt Eğitim Seti’nde ZıpZıp ile PıtPıt 1-5 uygulama kitapları, ZıpZıp ile PıtPıt Aile Katılımı, İlk Portfolyom, Kavramlarla Labirent, Değerlerimi Öğreniyorum (Hikâyeler), Silinebilir Sayfa, Başarı Belgesi yer almaktadır.

     ZıpZıp ile PıtPıt Eğitim Seti, çocukların ilgisini çekecek zengin içeriği ile onları sıkmadan eğlendirerek eğiten, eğitirken eğlendiren bir settir. Setin kahramanları çocukların yakın çevrelerindeki oyuncaklardan seçildi. ZıpZıp, PıtPıt ve Paytak setimizin oyuncak kahramanlarıdır.

     Çocukların farklı gelişim alanlarını desteklemek amacıyla hazırlanan sayfalarda "Kavramlar, Dikkat, Duygu, Bizim Ev, Öz Bakım, Ne Sesi?, Bilmece Bildirmece, Düşün Söyle, Düşün Tamamla, Vücudumuz, Sihirli Kutu” gibi belli başlıklar kullanıldı.

     Değerlere yönelik hikâye kitabındaki öyküler ile "sevgi, temizlik, tutumlu olma, yardımlaşma, paylaşma” değerleri hissettirilirken çocukların da bu değerleri içselleştirmesi hedeflendi. Kavramlarla Labirent kitabında basit labirent çalışmalarına yer verildi. Böylelikle çocukların el göz koordinasyonunu çalıştırarak ince motor gelişimi desteklenmesi hedeflendi. ZıpZıp ile PıtPıt Aile Katılımı kitabındaki aile katılım sayfaları, ayda 2 kere ailelere gönderilecek şekildeplanlandı. Ailelerin çocukları ile etkili ve verimli zaman geçirmeleri için düzenlendi. İlk Portfolyom 24-48 ay grubu çocuklar için hazırlanmış alandaki, kapsamlı tek gelişim dosyasıdır. İlk Portfolyom’da çocuğun dil, bilişsel, motor, sosyal-duygusal gelişim süreçlerini takip etmeye yönelik "ilk çizgilerim, duygularım, benim hikâyelerim, ben problem çözebilirim vb.” ilginç sayfalara, etkinliklere yer verildi…

     ZıpZıp ile PıtPıt Eğitim Seti dijital olarak zengin bir içerikle sizlere sunulmaktadır. Mavi Yunus Okul Öncesi akıllı tahta uygulamalarını kullanırken İnternete ihtiyaç duymayacaksınız. Başlangıçta kullanacağınız setin exe dosyasını bilgisayarınıza bir defa indirmeniz yeterli olacaktır. Güncellemeler durumunda size bilgi gelecek, istediğiniz takdirde güncellemeleri indirebileceksiniz.

 

 

ZıpZıp ile PıtPıt Eğitim Seti Öğrenci Çantasında Yer Alan Ürünler:

 

  • 1. ZıpZıp ile PıtPıt Seti uygulama kitapları (5 adet)
  • 2. ZıpZıp ile PıtPıt Aile Katılımı
  • 3. İlk Portfolyom
  • 4. Kavramlarla Labirent
  • 5. Değerlerimi Öğreniyorum (Öyküler)
  • 6. Silinebilir Sayfa
  • 7. Başarı Belgesi (36 ay +)

 


2018-19 eğitim yılında kullanacağınız Mavi Yunus Okul Öncesi akıllı tahta uygulamaları arasında yer alacak çok sayıda dijital içerikten bazıları şunlardır:

1. Uygulama Kitaplarının İnteraktif Hâlleri

2. Planlar (Yeni MEB etkinlik havuzu planlarına uygun, en az 180 işgünü dikkate alınarak A+B şeklinde hazırlanan sete özel planlar)

3. Kavramlarla İlgili Etkileşimli Uygulamalar

4. Belirli Gün ve Haftalarla İlgili Sunular / Görseller / Posterler (çocukların etkinlik yapacağı)

5. Planlardaki Şarkılar

6. Animatize Masal Seslendirmeleri

7. Sesleri Hissettirme Çalışmaları (şarkılı-öykülü animasyonlar ile)

8. Drama Etkinlik Müzikleri

9. Faaliyet / Etkinlik Kalıp Örnekleri

10. Sesler (canlılara – cansızlara ait çevredeki – doğadaki sesler) / Sözsüz Müzikler

11. Tekerlemeler

12.Bilmeceler

13. Çizgi – Matematik ve Renklerle İlgili Etkinlikler

14.Şekil Çizme Etkinlikleri

15. Çocuk Hakları Evrensel Bildirgesi

16. Powerpoint Sunular

No reviews
Listeye Eklendi