• -20%
Mavi Yunus Yayınları Sanat Etkinlikleri Dosyası (36 Ay+)

Mavi Yunus Yayınları Sanat Etkinlikleri Dosyası (36 Ay+)

Yayınevi : Mavi Yunus Yayınları
ISBN : 9786051900858

 

Mavi Yunus Yayınları Sanat Etkinlikleri Dosyası (36 Ay+)

Sanat Etkinlikleri Dosyası’nda yer alan etkinlikler, 36 ay ve üstü çocuklar için basitten zora doğru Mavi Yunus Okul Öncesi kalitesi ve güvencesiyle hazırlandı. Bu etkinlikler çocukların psikomotor ve el – göz koordinasyonunun gelişimini destekleyecek; hayal güçleri ve yaratıcılıklarının gelişimine katkıda bulunacaktır. Bu nedenle etkinliklerin altında bulunan öneri kısımları dikkate alınabileceği gibi çocuklar tamamen serbest bırakılarak istedikleri özgün çalışmaları yapmalarına da fırsat yaratılabilir.

Çocuklar, etkinlikleri kesme ve katlama aşamalarında yönlendirilmeli, yapım kısmında ise yaratıcılıklarını ortaya koyabilmeleri için özgür bırakılmalıdır. Çocukların özgün ürün geliştirmelerine destek olabilmek için çalışma masalarında artık materyaller, boya, yapıştırıcı, makas vb. bulundurulmalıdır.

Sanat Etkinlikleri Dosyası’nda kâğıt işlerine yönelik toplam 23 adet etkinlik bulunmaktadır. Dosyadaki mevcut figürler de kullanılarak bu etkinliklerin sayısı 2-3 katına kadar çıkarılabilir. Yetişkinler, bu süreçte çocukları farklı ürünler ortaya çıkarmaları konusunda desteklemelidir.

No reviews
Listeye Eklendi