• -30%
  • Paket
Timaş Yayınları Şirin Kampanyalı Tam Set (30 Kitap)

Timaş Yayınları Şirin Kampanyalı Tam Set (30 Kitap)

 

Timaş Yayınları Şirin Kampanyalı Tam Set (30 Kitap)

Şirin İş Başında 1

 

Olabildiğince saf, bir o kadar zeki, kıpır kıpır ve müthiş pratik bir çocuk! İşte karşınızda Şirin! Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, iyi niyetli ama birazcık yaramaz Şirin’in okulda ve evde yaşadığı akıl almaz eğlenceli olayları anlatan dizi; mizah gücü, başarılı üslubu, kıpır kıpır resimleri ve hareketli tasarımıyla çocuklara farklı bir okuma deneyimi yaşatacak.

 

  1. İş Dünyasını Nasıl Karıştırdım?
  2. Önemli Numaralarla Başım Dertte
  3. Başkan Olmak Kolay mı?
  4. Kimse Bize Hakaret Edemez
  5. Nasıl Ünlü Oldum?

 

Şirin İş Başında 2

 

Çocukların çok sevdiği Şirin, maceralarına devam ediyor! Her çocuk gibi iyi düşünceli, iyi kalpli olan; ama sıkça hata yapan, kendisinin ve etrafının başına iş açan Şirin yine kendisini olmadık olayların içinde buluyor... Arkadaşlarıyla birlikte; balina annesi olmak, bayram harçlığı peşine düşmek, tiyatro oyunu sahnelemek, komşusunun uzaylı olduğunu ortaya çıkarmak, arkadaşlarının sırrını korumak gibi görevler edinen Şirin, “İşBaşında” dizisi ile okurlara yine çook eğlenceli bir okuma deneyimi sunuyor.

 

  1. Süt Kardeşliği Kulübüne Nasıl Girdim?
  2. Can Kurtaran Bayram Harçlığı!
  3. Dünyamı Uzaylılara Yedirtmem!
  4. Evcil Bir Balinam Var
  5. Gösteri Dünyası Beni Bekliyor!

 

Şirin İstanbul‘u Geziyorum 1

 

Şirin, bu kez arkadaşları ve ailesiyle İstanbul’u geziyor… Gezilerinde kimi zaman turistlere rehberlik ediyor, kimi zaman da proje ödevi için şahane fikirler bulmaya çalışıyor, kimi zaman arkadaşlarını ve kendini kötü duruma düşmekten kurtarmak için uğraşıyor. Şirin’i çok seven okurlar, bu kez onunla birlikte İstanbul’u gezecek, yine yepyeni şeyler öğrenecek, kahkahalarla gülecek ve çok eğlenecekler! İstikamet; Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı, Kanlıca, Büyükada, Eminönü…

 

  1. Şirin Topkapı Sararyı'nda
  2. Şirin Kapalıçarşı'da
  3. Şirin Galata Kulesi'nde
  4. Şirin Boğaz Turu'nda
  5. Şirin Büyükada'da

 

Şirin İstanbul‘u Geziyorum 2

 

İstanbul, İstanbul olalı görmedi Şirin gibi bir karıştırıcı! Ne zaman ne yapacağı belli olmayan Şirin, İstanbul’u kimi zaman ailesi kimi zaman da arkadaşlarıyla karış karış gezmeye devam ederken ortalığı birbirine katmaktan da her zamanki gibi geri kalmıyor! Şirin’in tarihî yarımadayla başlayan gezisi yine çok renkli!

 

  1. Şirin Topkapı Beşiktaş'ta
  2. Şirin Süleymaniye'da
  3. Şirin Sultanahmet'te
  4. Şirin Belgırat Ormanı'nda
  5. Şirin Çamlıca Tepesi'nde

 

 

Şirin - Kendimi Durduramıyorum

 

Şirin, dedektifliğe soyunursa ne olur? Tabii ki tadından yenmez maceralar ortaya çıkar! Bu yepyeni dizide Şirin, arkadaşlarıyla beraber kötü adamları yakalamayı görev ediniyor. Ama Şirin bu, her şeyi tamamen yanlış anlamışda olabilir! Nitekim, Şirin ve arkadaşları kötülükleri açığa çıkarmak için uğraşırken hiç hesaplamadıkları başka olaylar meydana geliyor. Eh Şirin bu, ortalığı karıştırmasa olmazdı! Okurlar bu kitaplara da bayılacaklar!

 

  1. Şirin - Gizemli Küpün Peşindeyiz
  2. Şirin - Oldukça Korkutucu Bir adam
  3. Şirin - Hırsızlar Bizden Kaçamaz!
  4. Şirin - Hayvanları Kurtarma Operasyonu
  5. Şirin - Tamda Zengin Olacaktık

 

Şirin - Dünyayı Geziyorum

 

Şirin bu kez dünyayı geziyor! Önceki maceralarından tanıdığımızLokum, Fisto, Hombili, Kıvır ve sınıfından daha birçok komik arkadaşı da ona bu gezilerde eşlik ediyor. Tabii ki onları çokça seven, ama onların çokça çıldırttıkları öğretmenleri de yanlarında! Şirin’i çok seven okurlar, bu kez onunla birlikte beş farklı ülkeyi gezecek, yine yepyeni şeyler öğrenecek, kahkahalarla gülecek ve çok eğlenecekler! O zaman dünya turu başlasın: Bekle bizi Almanya, Fransa, İspanya, İtalya ve Rusya!

 

  1. Şirin Almanya’da Garip Bir Şato
  2. Şirin Beyaz İtalya Yalanları
  3. Şirin Fransa’da Büyük Fiyasko
  4. Şirin İspanya Boğalarından Kaçarken
  5. Şirin Rusya’da Uyutan Göl

Örnek Sayfalar;

No reviews
Listeye Eklendi