• -20%
Mavi Yunus Pembe Balık ile Yavru Balina Hikaye Kartları (3-4-5 Yaş)

Mavi Yunus Pembe Balık ile Yavru Balina Hikaye Kartları (3-4-5 Yaş)

Yayınevi : Mavi Yunus Yayınları
Yazar: Komisyon
ISBN : 9786055521769
Ebat: 28 x 40 cm
Sayfa: 9 Kart
Kağıt: 170 gr. Selefon Kaplı

 

Mavi Yunus Pembe Balık ile Yavru Balina Hikaye Kartları (3-4-5 Yaş)

Kitap okumanın, çocukların zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimine ciddi katkılar yaptığı bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Ayrıca araştırmalar okumanın beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirdiğini, okuyanı daha zeki yaptığını göstermekte. Çocuğunuzun sağlıklı gelişimi için, kitap okumaya meraklı zeki çocuklar yetiştirmek için, çocuğunuzla eğlenceli ve etkin zaman geçirmek için çocuğunuza bir iyilik yapın. Onu, Mavi Yunus Okul Öncesi hikâye kartları ile buluşturun…

Mavi Yunus Okul Öncesi Hikâye Kartları ile çocuklara Türkçeyi doğru ve güzel kullanma, sözcük dağarcığını geliştirme çalışmalarının yanı sıra görsel okuma da yaptırabilirsiniz. Ayrıca çocukların hayal gücünü destekleyen, eğlenceli bu öykülerle mekânsal ilişkiler, mekânda konum, şekil-zemin ayrımı, merak uyandırma, neden-sonuç ilişkisi kurabilme, soru sorabilme, akıl yürütme, gözlem yapabilme, problem çözme vb. etkinliklerle birlikte çevre duyarlılığı, farklılıklara saygı, yardımlaşma vb. değerler eğitimine yönelik etkinlikler de gerçekleştirebilirsiniz.

Hikâye kartları tarzında hazırlanan bu kitaplar arasında, "Pembe Balık ile Kelebek, Pembe Balık ile Deniz Feneri, Pembe Balık ile Yumurtalar, Pembe Balık ile Yavru Balina, Farecik Muzi ile Salyangoz, Farecik Muzi ile Ateş Böceği, Farecik Muzi ile Elma Ağacı, Farecik Muzi ile Kış Güneşi” isimli 8 ayrı hikâye seti yer almaktadır.

Her bir hikâye seti, 28x40 cm boyutlarında 9 karttan oluşmaktadır. Hikâye kartları, parlayarak çocukların gözünü yormaması için özellikle mat kuşe kâğıda (170 g) basılıp selofanla kaplandıktan sonra kaliteli mukavva üzerine monte edilmiştir. Hikâye kartlarının ön yüzünde öykünün resmi, arka yüzünde ise aynı resim ve hikâye metni yer almaktadır. Arka yüzdeki metni eğitimci ya da ebeveyn okurken, çocuklar da öykülerin yazısız sayfalarındaki görselleri izleme, inceleme olanağı bulur; görsel okuma yapabilir.

No reviews
Listeye Eklendi