• -20%
Koza Yayınları 2. Sınıf Koza Matematik

Koza Yayınları 2. Sınıf Koza Matematik

Yazar: Komisyon
ISBN: 9789753938068
Sayfa: 272
Kapak:
 
Karton
Ebat :
 19 x 27 cm
Baskı: Renkli ve Resimli
Kağıt: 1.Hamur

Stokta yok
21,60₺ 27,00₺ -20%
Vergi dahil

 

Koza Yayınları 2. Sınıf Koza Matematik (Bir İki Üç Sobe / Matematik Ebe)

Çocuklara matematik sevgisini kazandıracak, hem eğlenmelerini hem de başarılı olmalarını sağlayacak bir kitap ... Bu kitap, "Her çocuk matematik öğrenebilir." ilkesine dayanarak ve çocukların gelişim düzeyleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. Öğrencilerin matematiksel bilgileri, model ve resimlerle fark etmeleri, çok sayıda alıştırma yaparak kavramaları ve problem çözmeleri sağlanmış; matematiksel kavramları öğrenirken problem çözme, iletişim kurma, görsel okuma- yorumlama, akıl yürütme ve ilişkilendirme becerilerini kazanmalarına da olanak yaratılmıştır.

Değişen Matematik Öğretim Programında yer alan kazanımlar sırasıyla tek tek işlenmiştir. Kazanımlarla ilgili bilgi köşelerinde öğrencilerin kavramsal ve işlemsel bilgiler arasında ilişki kurabilmeleri hedeflenmiştir. Kazanımlar,öğrencinin yapacağı çok sayıda alıştırma ile pekiştirilmiştir. "Konu Değerlendirme" başlığı altında, her kazanımla ilgili ölçme ve değerlendirme sayfaları düzenlenmiştir.

Her bölümün (alt öğrenme alanınını sonunda o bölümle ilgili tümkazanımların değerlendirilebileceği karma sorular bulunmaktadır. 

Koza Matematik 2 kitabında;

• Çok sayıda çözümlü alıştırma ve problem,

• 18 testte 186 soru, 4 deneme sınavında 80 soru,

• Toplam 44 alıştırma,

• 40 adet doğru- yanlış boşluk doldurma eşleştirme vb. etkinliklere yer verilmiştir.

No reviews
Listeye Eklendi