• -33%
Heidi (Stage 1 A1) with Audio CD - MK Publications

Heidi (Stage 1 A1) with Audio CD - MK Publications

Yazar: Johanna Spyri
ISBN: 9786054441976
Sayfa: 64 Sayfa
Baskı: Renkli ve Resimli
Boyut: 13 x 19 cm
Kağıt1. Hamur, 70 gr 
Kapak: Karton Kapak

33,50₺ 50,00₺ -33%
Vergi dahil

 

Heidi (Stage 1 A1) with Audio CD - MK Publications

Hakkında;

Heidi is an orphan girl. She lives with her aunt Dete. Soon her life changes forever. Aunt Dete brings Heidi to her grandfather who lives high on the Swiss mountain. Then her aunt goes away to Frankfurt where she found a good job. Amazingly, Heidi and her grandfather find common ground at once.

 

The grandfather loves his granddaughter with all his heart. Heidi makes friends with one young shepherd and his goats. She lives on the mountain happily and kindheartedly.

But suddenly her aunt Dete comes back and brings her to Frankfurt. She wants Heidi to live with rich family and play with an invalid girl. Heidi likes her new friend Clara. But she does not like to live in a big city: stony houses, strict rules and lack of freedom. Heidi wants to come back to the mountain and live with her grandfather again. She gets homesick so much that she starts to walk in her sleep every night. Soon the chance of going home came. But what about Clara?

Heidi has to make her own decision...

Özellikler;


Kitap 13 x 19 cm ebatlarında, 64 sayfadan oluşmaktadır. 

A1 Seviyesinde hazırlanmıştır.

Kitabın sonunda Glossary (Terimler Sözlüğü) kısmı bulunmaktadır. Bu kısımda kitapta yer alan İngilizce kelimelerin Türkçe karşılıkları verilmiştir.

Glossary bölümünden sonra okuyucunun yabancı dil pekiştirmesine yönelik olarak kitapla ilgili boşluk doldurma, çoktan seçmeli ve doğru-yanlış sorularının yer aldığı Activities bölümü yer almaktadır.

Örnek Sayfalar;

No reviews

Bu ürünü alan alıcılar ayrıca şunları da aldılar:

Listeye Eklendi