5 Renk Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)
5 Renk Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)
5 Renk Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)
  • Satılık!
  • -25%
  • Paket
5 Renk Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)
5 Renk Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)
5 Renk Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)

5 Renk Yayınlar Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)

Yayınevi: 5 Renk Yayınları
Yazar Komisyon
Sayfa: Her Biri 32 Sayfa
Kitap Sayısı: 20 Kitap
Kağıt: 1.Hamur Kağıt
Baskı: Renkli ve Resimli

 

5 Renk Saygıdeğer - Kayda Değer Kampanyalı 2'li Set (20 Kitap)

Hakkında;

Kitapbilgini müşterilerine özel olarak hazırladığımız bu kampanyalı sette; 5 Renk Yayınları'nın 2 farklı hikaye seti bir araya getirilmiştir.  Toplamda 20 kitaptan oluşan set, ekstra indirim avantajıyla satışa sunulmuştur. 

Ayrıca seti satın alan müşterilerimize Türk zeka ve strateji oyunu Mangala (Plastik) Hediyedir.



*5 Renk Yayınları Saygıdeğer Dizisi (10 Kitap)

Hakkında;

Her biri 32 sayfa

Her kitabın sonu değerlendirme bulmacalı

Her kitap için çoktan secmelı, boşluk doldurmalı ve açık uclu 14 soru

Düz yazılı

Tamamı kabartma kapaklı

Renkli Resimli

Yayınevi: 5 Renk Yayınları
Yazar: Göksal ASLAN
ISBN: 9786055300579
Sayfa sayısı: Her bir kitap 32 sayfa
Ebat: 13,5x19,5 cm
Kitap sayısı: 10 kitap

 

Set İçeriği;

Ağıldaki Kurt Yavrusu:

Elinde tuttuğun bu kitap, köpek sahibi olmak isteyen bir çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Annesi, “Ben köpek istemiyorum. Köpeklerden hoşlanmıyorum. Hoşlanmadığım bir şeyi bahçemde görmek istemiyorum.” diyor. Acaba minik kahramanımız annesini ikna edebilecek mi? Hayal ettiği köpeğine kavuşabilecek mi? Soruların cevabını merak ediyorsan sayfaları çevirmen yeterli.
Keyifli okumalar…

Başkanın Başarı Sırrı:

Başkan seçilebilmek için sınıftan üç kişi aday olur. Bu adaylar arasında zorlu bir mücadele başlar. Asıl sorunlar ise başkan seçildikten sonra ortaya çıkar. Başkan, yaşanan sorunları başarılı bir şekilde çözer. Bu başarı, diğer sınıf başkanlarının dikkatini çeker. Başkanın başarı sırrını merak ediyorsan sayfaları çevirmen yeterli.
Keyifli okumalar…


Çalar Saat:

Filiz, özenle hazırladığı ödevlerini evde unutuyor. Televizyonun karşısından saatlerce kalkamıyor. “Nasıl olsa daha çok zaman var.” diye düşünerek ders çalışmayı ihmal ediyor. Filiz, babasının önerisiyle zamanını iyi kullanmaya başlar. Acaba babası Filiz’e ne önerdi? Bu öneriyi merak ediyorsan sayfaları çevirebilirsin.
Keyifli okumalar…


Derede Şenlik Var:

Gönül’ün yaşadığı kasabaya çok yağmur yağar. Sokaklar, caddeler çamur içinde kalır. Çocuklar oyun oynayamaz olur. Gönül boş boş oturup yağmuru ve çamuru mu izler? Elbette ki hayır! Gönül öyle bir şey yapar ki herkes ona hayran kalır. Yaşadığı kasaba bir anda şölen alanına döner. Şölene katılman için sayfaları çevirmen yeterli.
Keyifli okumalar…


Eve Gelen Mutluluk:

Bilal hep yalnız başına oynamayı tercih eder. Bu durum ailesini ve öğretmenini üzer. Eve gelen bir dost, aileye mutluluk getirir. Bilal artık okulda ve sokakta arkadaşlarıyla oynamaktadır. Eve gelen mutluluğa ortak olmak için kitabın sayfalarını çevirmen yeterli.
Keyifli okumalar…


Kampta Bir Gece:

Sen hiç kampa gittin mi? Saatlerce derede balık avlamaya çalıştın mı? Üstün başın çamur içinde, balık avlayamadan kampa döndün mü? Çadırında uzanırken bir kurdun gölgesini gördün mü? Kamp ateşinin etrafında arkadaşlarınla eğlendin mi? Kampta yaşananları merak ediyorsan sen de bu maceraya katılabilirsin.
Keyifli okumalar…


Listeye Gerek Yok:

Tuna, alışverişe gitmeyi sever. Annesiyle birlikte alınacakların listesini yapar; ama yaptığı listeyi evde unutur. Bu arada Zeki amcayla tanışır. Zeki amca Tuna’ya zekice bir yöntem öğretir. Tuna artık liste yapmaya gerek duymaz. Alınacakları da unutmaz. Bu zekice yöntemi sen de öğrenmek istiyorsan sayfaları çevirebilirsin.
Keyifli okumalar…


Ne Yemeli?:

Nermin, kahvaltı yapmadan okula gidiyordu. Sağlıklı beslenmiyordu. Yediği abur cuburlar yüzünden aşırı kilo almıştı. Oyunlarda hızlı koşamıyordu. Bu durum onu çok üzüyordu. Öğretmeni bir araştırma görevi verdi. Bu görev onu Ayla Hanım’la tanıştırdı. Nermin’in o günden sonra beslenme alışkanlığı değişti. Ayla Hanım kimdi? Anlattıkları Nermin’i niçin etkilemişti? Soruların cevabını merak ediyorsan sayfaları çevirmen yeterli.
Keyifli okumalar…


Sürpriz Hediyeler:

Turgut Bey, elinde kocaman bir hediye paketiyle eve gelir. Bu akşamki sürpriz Selim içindir. Selim, Begüm’le birlikte paketi açmaya başlar. Paketten çok güzel bir hediye çıkar. Ertesi gün Begüm’e yapılacak sürprizi merak ederler. Sürprizlerin neler olduğunu öğrenmek için sayfaları çevirmen yeterli.
Keyifli okumalar…


Yürüyen Taş Olur mu?:

Sen hiç pikniğe gittin mi? Arkadaşlarınla dere kenarında kahvaltı yaptın mı? Bir sincaba yiyecek verdin mi? Belki bunları yapmış olabilirsin. Peki, hayatında hiç yürüyen bir taş gördün mü?  Taşın nasıl yürüdüğünü merak ediyorsan seni pikniğe davet ediyoruz.
Keyifli okumalar…

*5 Renk Yayınları Kayda Değer Dizisi (10 Kitap)

Hakkında;

Her biri 32 sayfa

Her kitabın sonu değerlendirme bulmacalı

Her kitap için çoktan secmelı, boşluk doldurmalı ve açık uclu 14 soru

Düz yazılı

Tamamı kabartma kapaklı

Renkli Resimli

Ebat : 13,5X19,5 cm

Yayınevi: 5 Renk Yayınları
Yazar: Aygün ASLAN
ISBN: 9786055300456
Sayfa sayısı: Her bir kitap 32 sayfa
Ebat: 13,5x19,5 cm
Kitap sayısı: 10 kitap

 

Set İçeriği;

Suçlu Begüm mü?:

 

Fazlası Zarar:

Sen hiç saatlerce bilgisayar başında oturdun mu? Arkadaşların seninle oynamak istediğinde onlara “Hayır.” dedin mi? Bilgisayar yüzünden en sevdiğin arkadaşını üzdün mü? Ati, ne yazık ki bunların hepsini yaptı. Acaba Ati, yaptığı yanlış davranışları fark edebildi mi? Bu sorunun cevabı elindeki kitabın sayfalarında saklı. Keyifli okumalar…


Rüya ile Gelen Düzen:

Sen hiç fermuarı bozuk bir pantolonun ve düğmeleri kopmuş bir gömleğin konuşmalarını duydun mu? Sen hiç üzeri çizilmiş kalem kutusunun ve kenarı kırışmış defterin sohbetini dinledin mi? Koluna bir atkı dolaşıp seni yatağına doğru çekti mi? Alp, bunların hepsini hatta daha fazlasını yaşadı. Alp’in daha neler neler yaşadığını öğrenmek senin elinde. Tek yapman gereken sayfaları çevirmek. Keyifli okumalar…


Hayvanlar Neden Mutsuz?:

Aslı çok mutluydu; çünkü ailesiyle birlikte hayvanat bahçesindeydi. Gezi eğlenceli geçiyordu. Aslı’nın mutluluğu kafesin arkasındaki maymunu görünceye dek sürdü. Maymun, bakışlarıyla Aslı’ya bir şeyler anlatmak istiyordu. Acaba Aslı’nın gezisi hayvanlara mutluluk getirecek miydi? Sorunun cevabını öğrenmek için sen de geziye davetlisin. Keyifli okumalar…


Kar Uykusu:

Sen hiç gökkuşağından kaydın mı? Bir kardan adamla salıncakta sallandın mı? Onunla atlı karıncaya ve çarpışan otolara bindin mi? Dönme dolapta eğlendin mi? Eminim cevabın “Hayır.”dır.  İstersen Ali ile bunları yaşayabilirsin. Tek yapman gereken sayfaları çevirmek. Keyifli okumalar.


Abla Oluyorum:

Pelin, Sena’ya acıyarak bakıyordu. Üzgün bir ses tonuyla, “Abla olmak zor iştir. Artık kardeşini senden daha çok sevecekler.” dedi. Sena, Pelin’in söylediklerine bir anlam veremedi. Acaba Pelin haklı çıkacak mıydı? Sena’nın yaşadıklarını merak ediyorsan haydi çevir sayfaları. Keyifli okumalar…


Kekle Gelen Mutluluk:

Burak ve Kerem’in bisikleti yoktu. İkisi de bisiklet sahibi olmayı çok istiyordu. Ancak aileleri onlara bisiklet alamıyordu. Bu sevimli iki arkadaş akıllıca bir yöntemle bisikletlerine kavuştular. Bakkal Mahmut, Berber Salih, Terzi Haydar ve Saadettin amca çocukların girişimciliğine hayran kaldılar. Bu hayran bırakan yöntemi ve yaşananları merak ettin mi? Haydi o zaman çevir sayfaları ve maceraya katıl. Keyifli okumalar…


En İyi Dost:

Herkesin iyi bir dostu vardır. Onur’un da en iyi dostu, sene başında iyi anlaşamadığı bir sınıf arkadaşı oldu. “İyi anlaşılamayan bir arkadaşla nasıl olur da en iyi dost olunur?” diye merak edebilirsin. Bu sorunun cevabını çok sayıda çocuk merak etti. Hepsi de merakını giderdi. Nasıl mı? Çok kolay! Merakını gidermenin yolu, kitabı okumaktan geçiyor. Keyifli okumalar…


Osman Okula Başlıyor:

Beklenen gün gelmiş, Osman okullu olmuştu. Osman’ın okula başlaması sıradan bir olay değildi. Daha ilk günden tüm mahalleli onu okula uğurlamak için bekliyordu. Osman’ın ilk okul gününün nasıl geçtiğini öğrenmek için sayfaları çevirmen yeterli. Keyifli okumalar…


Düşene Yardım Et:

Pınar ve ailesi yeni bir şehre taşındılar. Pınar da yeni bir okula kayıt oldu. Sınıftaki arkadaşlarını sevmişti. Fakat Ayşe ve Hasan herkesle alay ettikleri gibi Pınar’la da alay etmeye başlamıştı. Pınar’ı yeni sınıfında nelerin beklediğini öğrenmek için sayfaları çevirmen yeterli. Keyifli okumalar…

 

No reviews

Bu ürünü alan alıcılar ayrıca şunları da aldılar:

Listeye Eklendi