Karne Kılıfları

karne kılıfları

Karne Kılıfları

Uzun bir dönem ve yıl biter, hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin o en heyecanlı olduğu gün gelip çatar. Aylar boyunca büyük emekler veren öğrencilerin, artık emeklerinin karşılığını alma vakti gelmiştir. Karne kılıfları, ilkokul öğrencilerinin karne sevincini daha renkli yaşamalarına, karnelerini adeta istediği renge boyamalarına yardımcı olan ürünlerdir. Karnelerin ön yüzünde parlayan notların, arka yüzündeki süslemeleridir. Karne dosyası, karne kabı ve karne süsü gibi isimlerle de adlandırılan karne kılıfları, kısaca ilkokul öğrencilerinin bu özel gününe renk katan ince bir ayrıntıdır. Bu doğrultuda Kitap Bilgini olarak, farklı zevklere hitap eden karne kılıfı çeşitlerini sizler için bir araya topladık. Kategori altında hem okul öncesi karne kılıfları hem de 1. sınıf, 2. sınıf ve 3. sınıf da dahil olmak üzere ilkokul karne kılıfları bulabilirsiniz.

Okul Öncesi ve İlkokul Karne Kılıfı Örnekleri

Bu kategori altında sunduğumuz anaokulu, ilkokul ve okul öncesi karne kılıfı örnekleri arasında, hem kız hem de erkek öğrenciler için, farklı beğenilere hitap eden çeşitlilikte örnekler bulunmaktadır. Bunlar arasında gökkuşaklı, kara tahtalı, tatil temalı, formüllü, pembe, mavi ve türk bayraklı olmak üzere onlarca çeşit bulunmaktadır. Bunlar arasından çocuğunuzun en çok beğeneceği karne kabını bulmak için, hızlıca kategori altındaki ürünlere göz atmaya başlayabilirsiniz.

Okul Öncesi ve İlkokul Karne Kılıfı Fiyatları

Okul öncesi ve ilkokul karne kılıfı satın almak isteyen öğrenci ve veliler için, bu kategori altında sunduğumuz karne kılıfı çeşitlerini indirimli ve ucuz fiyatlarıyla sunuyoruz. Her biri indirimli ve avantajlı fiyata sahip olan karne kılıflarından, toplu satın alımlara yönelik olarak da ekstra indirimler sunmaktayız. Diğer veliler ile yapacağınız alışverişte, minimum 10 adet olmak üzere karne kılıfları satın almanız halinde, halihazırdaki indirimlere ek özel fırsat ve indirimlerden de yararlanabilirsiniz. Çocuklarınız için sunduğumuz karne kabı çeşitlerini hemen incelemeye başlayabilir, çocuğunuzun beğendiği karne kılıfını hızlı ve güvenilir bir şekilde Kitap Bilgini üzerinden satın alabilirsiniz.

Filtreleme kriteri
Fiyat
Yayınevi
Filtre
Listeye Eklendi