• Satılık!
  • -40%
Teas Press 5. Sınıf İngilizce Soru Bankası

Teas Press 5. Sınıf İngilizce Soru Bankası

Marka: Teas Press Yayınları
Yazar: Komisyon
ISBN : 9786053011385
Sayfa: 152 Sayfa
Kağıt: 1.Hamur
Kapak: Karton Kapak
Ebat : 19,5 X 27,5 cm

 

Teas Press 5. Sınıf İngilizce Soru Bankası

İpucu Destekli Eğitim Seti (İDES) 3 aşamalı öğrenme tekniğini öğrencilerle buluşturuyor. Hatırlama, uygulama ve denetleme adımlarından oluşan soru bankaları, öğrenme sürecinin eksiksiz tamamlanmasını sağlıyor. Termotest baskılı özel alanlar ise öğrencilere yepyeni ve eğlenceli bir çalışma deneyimi sunuyor. Cevapların parmak ısısıyla açıldığı bu özel teknik, öğrencilerin merak duygusunu geliştiren, onlara oyunlaştırılmış bir soru- cevap etkinliği sunan, ders tekrarı ve konu pekiştirmede etkili, tamamen özgün ve yeni bir yöntem.


I. Aşama HATIRLAYALIM
Birinci aşamada, testlerde ele alınan konuların ipucu tarzı ifadelerle hatırlatılmıştır. Öğrenci, teste başalamadan önce bu aşamada konuları gözden geçirme olanağı bulacaktır.

II. Aşama UYGULAYALIM
İkinci aşamada, öğrenilen konuları içeren testler yer almaktadır. Bu testler, orta düzeyde ve biraz zorlaştırılmış sorulardan oluşmaktadır. Testlerde karekodlu optik okuma uygulaması yapılmıştır.

III. Aşama DENETLEYELİM
Üçüncü aşamada, yer alan testler ünite sonlarında olup genel tekrar amaacıyla hazırlanmıştır. Bu aşamadaki soruların zorluk dereceleri ikinci aşamadakinden daha yüksektir. Bu testlerde de karekodlu optik okuma uyhulaması yapılmıştır.

No reviews
Listeye Eklendi