• -20%
KRC Publishing 5. Sınıf Go For It! - Master Book

KRC Publishing 5. Sınıf Go For It! - Master Book

Yazar: Komisyon
ISBN: 9786051901336
Sayfa: 136
Kapak: Karton
Ebat :
 19 x 27 cm
Baskı: Renkli ve Resimli
Kağıt: 1.Hamur

 

KRC Publishing 5. Sınıf Go For It! - Master Book

KRC Publishing tarafından ortaokul 5-6-7-8. sınıflara yönelik hazırlanan Go For It! İngilizce eğitim setleri, Master Book / ana ders kitabı (sözlük bölümü bu kitaba ekli), Workbook / çalışma kitabı, Test Book / soru bankası-test kitabı, Homework Booklet / ödev kitabı olmak üzere dört farklı kitaptan oluşmaktadır. Kitaplar set hâlinde ya da tek tek kullanılabilecek özelliktedir.

"GO FOR IT! – MASTER BOOK5”, öğretmenlerimizin sınıf içerisinde kullanabilecekleri bir ders kitabı olarak ders programı ve kazanımlar dikkate alınarak hazırlandı. Her ünitede MEB tarafından yayınlanan ders öğretim programına uygun olarak tüm kazanımlar üzerinde duruldu.

"GO FOR IT!” MASTER BOOK 5’te her kazanımla ilgili Türkçe konu anlatımı, VocabularyGrammarReading, test, özgün sınav gibi bol etkinlikli alıştırmalara; kelime ve kazanımlara yönelik aktivitelere yer verildi.Öğrenci merkezli bir öğrenme hedeflendi.

Ünite içerisine kullanılan kelimeler ve ifadeler Türkçeleri ile birlikte ünite başlarında verildi. Ünite içerisinde konular kazanımlara uygun olarak anlatıldı ve ekstra bir kaynağa ihtiyaç duyulmadan mekanik alıştırmalarla desteklendi. Konu anlatımlarının arkasından gelen mekanik etkinlikler öğrencilerin derse katılımını artıracak, öğrenme becerilerine katkıda bulunacaktır.

"GO FOR IT! – MASTER BOOK 5, görsel açıdan zengin tasarımı, kelime ve ifadelerin öğrenimini kolaylaştıracak alıştırmaları sayesinde sınıf içerisi çalışmaları daha keyifli hâle getirecektir. Kazanım temelli hazırlanan, özgün sorulardan oluşan testler sayesinde öğrencilerin kelime ve anlam bilgilerini ölçme imkânı sağlanacaktır. Yine her ünitenin sonunda yer alan, kazanımlara uygun olarak hazırlanan 2 çoktan seçmeli test ile öğrencilerimizin sınavlara yönelik çalışmaları desteklendi.

"Master Book” kitapları, boyutları, özel tasarım ve görselleri ile alanda fark yaratacak niteliktedir.

No reviews
Listeye Eklendi