• Satılık!
  • -35%
Palme Yayınları 10.Sınıf Temel Kavramlarla Tüm Dersler Soru Kitabı

Palme Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Kitabı

Yayınevi: Palme Yayınevi
ISBN: 9786052822197
Sayfa: 536 Sayfa
Ebat: 22 X 27 cm
Kağıt: 1. Hamur Kağıt

Stokta yok
150,80₺ 232,00₺ -35%
Vergi dahil

 

Palme Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Kitabı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Uygulamaya koyduğu öğretim programlarının ana felsefesi; öğrencilerin kendilerine güvenen sistemli düşünebilen, girişimci, planlı çalışma alışkanlığına ve eleştirel bakış açısına sahip,estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş bireyler olmalarını sağlamaktır. İşte bu felsefe okullarımızdaki öğretim sürecine tam olarak yerleştrildiği ve uygulandığı zaman öğrencilerimizin derslere olan motivasyonları ciddi bire biçimde artacaktır. Tüm bu gelişmelerin sonucu olarak bilişim toplumunun gerektirdiği becerilere sahip, objektif ve analitik düşünebilen yaratıcı bir beyin gücüne sahip kuşaklar yetiştiecektr. Böyle bire süreçte yetişen gençler etrafı ile sağlıklı iletişim kurabilecek, kendini iyi tanıyacaktır ve çevresine yaralı olacaktır.

Yayınevimiz tarafından büyük bir özveriyle hazırlanan bu yayınlar yukarıda belirtilrn bakış açısıyla oluşturulmuş olup, liseler için hazırladığı yeni sınav sistemine (YKS) Uygun bir niteliğe sahiptir.

Büyük bir özveri ile bu kitapları hazırlayan değerli yazarlarımıza teşekkür ederiz.

yayınevimizin lise grubunda yüzlerce yayınlardan biri olan kitabımızın, tüm öğrencilerimize yararlı olmasını, öğretmenlerimize de derslerin de katkı sağlamasını diliyoruz.

No reviews
Listeye Eklendi