• -30%
KafaDengi TYT Matematik Challenger Soru Bankası

KafaDengi TYT Matematik Challenger Soru Bankası

Yayınevi: Kafa Dengi Yayınları
Yazar: Selim Yavuz - Buğra Küçük
ISBN: 9786052217498
Sayfa: 240
Ebat: 21 x 27 cm
Kağıt: 1. Hamur
Kapak: Karton Kapak

Stokta yok
41,30₺ 59,00₺ -30%
Vergi dahil

 

KafaDengi TYT Matematik Challenger Soru Bankası

CHALLENGER MATEMATİK KİTABI SİZE NELER SUNUYOR?

Merhaba Sevgili Öğrencimiz,

Challenger Matematik, yüksek dereceyi hedefleyen öğrenciler için hazırlandı. Bu bakımdan soruların çoğu ÖSYM ayarında olmakla birlikte ÖSYM’nin zorluk derecesini aşan “kafa yakan”bir miktar soru da içermektedir çünkü Challenger Matematik, TYT’de karşınıza çıkabilecek zor ve çok zor sorulara meydan okumayı öğretmek istiyor sana:) Kapaktaki görsel de buradan gelmektedir:) Bildiğin üzere 2018’den itibaren ÖSYM oyunun kurallarını değiştirdi, TYT Matematik Testi’ndeki soruların 5’te 4’ünü yeni tarz sordu. Bunun için geleceğin önemli ölçüde TYT Matematik’teki performansına bağlı.

Çözümler Kafa Dengi TV’de

Az çok zorlanma pahasına soruları önce sen çözmeye çalış. Her testi bitirdikten sonra yanlış yaptığın ve boş bıraktığın soruların yanı sıra doğru yaptığın soruların da video çözümlerini izle. Başta Selim  Yavuz olmak üzere yazarlarımız video çözümlerde sana yeni tarz soruların çözümünde dikkat etmen gereken incelikli stratejileri anlatacaktır.

Bu stratejileri öğrendikçe kitaptaki en zorlu soruların üstesinden gelecek bir vizyon kazanacaksın. Video çözümlerini ister kare kod sistemiyle istersen Youtube kanalımız Kafa Dengi TV’den izleyebilirsin.

Kafa Dengi Sorular: Kitapta toplam 909 adet soru yer almaktadır. Sıra dışı matematikçi Alpaslan Ceran hocanın her bölümün sonunda yer alan kafa dengi soruları da bu sayının içindedir.

Hepi topu 909 soru ile zor ve çok zor sorulara meydan okuyabileceksin.

Kitabı ye, yut veparlak bir geleceğe doğru koş. Yolun ve bahtın açık olsun.

No reviews
Listeye Eklendi