• Satılık!
  • -40%
Tudem Yayınları Picture Dictionary - Resimli İngilizce Sözlük

Tudem Yayınları Picture Dictionary - Resimli İngilizce Sözlük

Yayınevi: Tudem Yayınları
Yazar : Nurdan Cihanşümül Maral
ISBN : 9786059153560
Ebat: 
23 x 27 cm
Sayfa:
72
Kağıt:
1.Hamur
Kapak: Karton Kapak

Stokta yok
89,40₺ 149,00₺ -40%
Vergi dahil

 

Tudem Yayınları Picture Dictionary - Resimli İngilizce Sözlük

Hakkında;

Resimli İngilizce Sözlük ile İngilizce öğrenmek ve öğretmek artık çok kolay! Yabancı dil eğitiminde kelime bilgisinin önemi büyüktür. Yeni bir dil öğretirken görselliği ön plana çıkarıp duyu organlarının etkinliğini çoğaltmak, öğrencilerin kavrama ve anlama süreçlerini kolaylaştırmakta, yabancı dil öğrenmeyi eğlenceli bir hale dönüştürerek hızlı ve kalıcı bir eğitim imkânı sunmaktadır.

Tüm bu bilimsel gerçeklerden ve araştırmalardan yola çıkarak harekete geçen Tudem Yayın Grubu eğitmenleri, yeni öğretim programına uygun olarak hazırladıkları Resimli İngilizce Sözlük ile önemli bir boşluğu benzersiz bir kaynak kitapla kapatıyor.

Alanında uzman illüstratörler tarafından çocukların merakını uyandıracak görsellerle donatılmış bu renkli sözlükte, yeni öğretim programıyla ilişkilendirilmiş TAM 1000 SÖZCÜK yer alıyor.

Detaylandırılmış Alfabetik Sözcük Listesi ile kelimenin kitaptaki kullanım alanına rahatlıkla ulaşabilme imkânı sunan Resimli İngilizce Sözlük; güncel hayatla iç içe, kültürümüze uyumlu kelime dağarcığı oluşmasına yardımcı olacak zengin bir sözcük çeşitliliğine sahip.

30 farklı konu başlığı altında, öğrencilerin konuşma ve yazma becerilerini geliştirmeye yönelik sorularla zenginleştirilen Resimli İngilizce Sözlük ile çocuklar yabancı dil sevgisini yaşayarak deneyimliyorlar. Tudem. Çünkü eğitim her şeyi değiştirir.

No reviews
Listeye Eklendi