• Satılık!
  • -25%
Tudem Acaba Nasıl?

Tudem Acaba Neden?

Yayınevi: Tudem Yayınları
Yazar: Martine Laffon - Hortense de Chabaneix
Çizer : Jacques Azam
Türkçeleştiren : Yağmur Ceylan Uslu
ISBN: 9789944698436
Sayfa: 80 Sayfa
Ebat: 
13 x 19 cm
Kağıt:
1.Hamur
Kapak: Karton Kapak

119,25₺ 159,00₺ -25%
Vergi dahil

 

Tudem Yayınları - Acaba Neden? (2. 3. 4. 5. ve 6. Sınıf)

Hakkında;

Nedenini merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtı "Acaba Neden?" kitabında!

“Renkli ve eğlenceli tasarımıyla Acaba Neden?, bizi felsefenin, toplum ve doğa bilimlerinin kanatlarında korkmadan uçuruyor.”
İyi Kitap

Neden rüya görürüz? Uyumak ne işe yarar? Bir gün neden 24 saattir? Peki, neden hepimiz aynı renk değiliz? Nedenini bilmediğiniz ne çok soru var, öyle değil mi? Bu sorular çoğu zaman eğlenceli konular hakkında olsa da kimi zaman ciddi meseleler üzerine de olabiliyor. Eminiz, rüzgârın neden görünmez olduğu hakkında hiçbir fikriniz yoktur, ama neden çikolatayı ıspanaktan daha çok sevdiğinizi en azından bir kez olsun düşünmüşsünüzdür…

Sorular kafanızı yormaya başladıysa size güzel bir haberimiz var: Nedenini merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtı Acaba Neden? kitabında! 

Zihninizi kurcalayan 72 farklı sorunun yanıtını arayan Acaba Neden?, doğa, duygular, toplum, yeryüzü ve daha birçok konu üzerine yüzlerce farklı cevap alternatifi sunan renkli bir başvuru kitabı.
Temalar;

Alışkanlıklar, Beden ve zihin , Birey ve toplum, Çiçekler ve meyveler, Duygular, Dünya ve evren, Gökyüzü, Güzel sanatlar, Hayvanlar, İnançlar, Keşif, Ölüm, Sağlık ve çevre, Sanat, Toplum içinde yaşam, Vücudun işleyişi, Yaşam, Yeryüzü

Örnek Sayfalar;

No reviews

Bu ürünü alan alıcılar ayrıca şunları da aldılar:

Listeye Eklendi